DH Mobilni
Mobilna banka
Odpri
Pojdi na glavno vsebino

Kreditna kartica

Nepogrešljiva kartica za vse, ki želite
hitro in varno plačevati v imenu pravne osebe.

Kako do kartice?

Poslovna kreditna karticaPoslovna kreditna kartica

Udobno

 • 24-urni dostop do sredstev
 • Dvig na bankomatih in v poslovalnicah bank z oznako Mastercard v Sloveniji in v tujini
 • Plačevanje preko spleta
 • Skupni mesečni izpisek porabe na naslov družbe na izbrani dan
 • Naročilo dodatnih poslovnih kartic za pooblaščene osebe
 • Poljubno izbiranje datumov za mesečno bremenitev

Varno

 • Varnostno SMS-sporočilo ob opravljeni transakciji s kartico. Z vklopljeno funkcijo sporočil boste imeli pregled nad višino zneska, uro transakcije, nazivom prodajnega mesta ali bankomata ter informacijo o zadnjih štirih številkah kartice, s katero je bila transakcija opravljena
 • Individualno določen mesečni limit porabe družbe / podjetja
 • Brezstično in veliko enostavnejše plačevanje pri nakupih nad 50 EUR
 • 100-% nadzor nad plačilom, saj kartico prislonite in je nikoli ne izpustite
 • Večja varnost pri zaporednih brezstičnih plačilnih, zaradi aktivacije varnostnega sistema, ki zahteva vnos PIN številke

 

Najbolj varno

Uporabljajte mobilno denarnico DH Denarnik, ki omogoča upravljanje z vsemi vašimi poslovnimi karticami.

Kartico lahko kadarkoli zaklenete in tako preprečite njeno nadaljnjo uporabo. To je zelo uporabno, ko kartice ne najdete ali pa ste nekje pozabili denarnico in vas skrbi, da bi kartice kdo zlorabil.

Varnostne nastavitve lahko ločeno uredite tudi za različne načine uporabe: plačila v tujini, na spletu, dvig gotovine na bankomatih. Za dodatno varnost svojih kartic pa poskrbite z naročilom na varnostno SMS-sporočilo. Tako boste v primeru izgube, kraje ali zlorabe kartice, na telefon nemudoma prejeli obvestilo, da se z vašo kartico dogaja nekaj nenavadnega.

Ob izgubi ali kraji lahko kartico vedno prekličete s klicem na številko 01 583 41 83 (24/7 in 365 dni/leto). Nato se oglasite v naši najbližji poslovalnici, saj morate telefonsko prijavo v roku petih dni potrditi še pisno v poslovalnici.


Kako do kartice?

Preprosto. Obiščite nas v poslovalnici in uredimo vse potrebno.
Potrebujete le osebni dokument.

Kje je najbližja poslovalnica?

Za več informacij

Za dodatne informacije nam posredujte elektronsko sporočilo na kontaktni.center@dh.si ali nas pokličite na številko 01 3000 200.

Kontaktni center

Kako ravnam v primeru izgube kartice?

V mobilni denarnici DH Denarnik lahko svojo kartico takoj zaklenete in onemogočite plačevanje z njo. To je še posebej priročno takrat, ko ugotovite, da ste kartico zgolj založili. Ko jo najdete, jo v DH Denarniku preprosto odklenete in nemoteno uporabljate dalje.

Če DH Denarnika ne uporabljate, prekličite svojo kartico na številki 01 583 41 83 (kadarkoli, 365 dni/leto). Na to številko sporočite tudi, če sumite na zlorabo, krajo ali razkritje PIN kode nepooblaščeni osebi.

Če nimate možnosti poklicati, se nemudoma oglasite v naši najbližji poslovalnici in bomo to uredili za vas. Drugače pa je telefonsko prijavo blokade potrebno pisno potrditi v matični bančni poslovalnici v petih delovnih dneh od prijave.

Kje je najbližja poslovalnica?


Je dozorel čas,
da se preselite k nam?

Smo priljubljena izbira za vse, ki iščete odlične pogoje poslovanja ter hitro, strokovno in prijazno obravnavo. Potrebujete le osebni dokument in davčno številko, nato pa vse uredimo namesto vas v najbližji poslovalnici.

Kje je najbližja poslovalnica?


Najhitrejše poti do banke so digitalne.

V DH imamo radi ravnotežje: na eni strani zelo oseben pristop, tako v poslovalnicah kot kontaktnem centru, na drugi pa napredna digitalna orodja za hitro in varno plačevanje ter nadzor na daljavo. Tu so mobilna banka, osebna spletna banka, poslovna spletna banka, za varno prijavo pa poskrbi Rekono račun.

Digitalne poti do bankeDigitalne poti do banke

Dobra banka

Dobri banki ljudje zaupajo.

Najboljši banki zaupajo najbolj.
Že osmo leto Slovenci najbolj zaupajo DH. Spoznajmo se!

Kje je najbližja poslovalnica?