DH Mobilni
Mobilna banka
Odpri
Pojdi na glavno vsebino

Revolving kredit

Rezerva za čase, ko primanjkuje
likvidnih sredstev za plače ali nepričakovane stroške.

Rezervirajte sestanek

Revolving kredit

Kaj je namen revolving kredita?

Revolving kredit je poseben kredit, ki omogoča poljubno uporabo in poljubno vračanje.

Za obdobje do 1 leta lahko od razpoložljivega kredita večkrat uporabite poljubne zneske. Kadarkoli in za karkoli. V času kreditnega trajanja namreč sami določate, kdaj, koliko in za kaj ga boste porabili. Željo po koriščenju nam javite le en delovni dan vnaprej. Imetniki lahko sredstva tudi kadarkoli vrnete v poljubni višini in jih nato spet poljubno črpate.

Kako ga lahko zavarujem?

Pravne osebe lahko revolving kredit pri nas najamete ob predložitvi ustreznih zavarovanj za primer težav pri njegovem odplačilu. Vrsta in višina zavarovanja, ki jo bomo od vas zahtevali, je odvisna od višine najetega revolving kredita in vaše plačilne sposobnosti oz. zmožnosti vračila v skladu s kreditno pogodbo.


Kako do revolving kredita?

Z vami se bomo pogovorili individualno. Vemo, da je vsak posel unikaten, vi pa imate različne ideje in želje za njegovi rast. Oglasite se v poslovalnici. Tako bomo najlažje dobili vpogled v vaše poslovanje in našli primeren revolving kredit. Pridite na kavo, s seboj pa prinesite izpolnjena obrazca Vloga za financiranje in Razkritja k bilanci stanja, ki sta potrebna za pridobitev kredita.

Kje je najbližja poslovalnica?


Je dozorel čas,
da se preselite k nam?

Smo priljubljena izbira za vse, ki iščete odlične pogoje poslovanja ter hitro, strokovno in prijazno obravnavo. Potrebujete le osebni dokument in davčno številko, nato pa vse uredimo namesto vas v najbližji poslovalnici.

Kje je najbližja poslovalnica?


Najhitrejše poti do banke so digitalne.

V DH imamo radi ravnotežje: na eni strani zelo oseben pristop, tako v poslovalnicah kot kontaktnem centru, na drugi pa napredna digitalna orodja za hitro in varno plačevanje ter nadzor na daljavo. Tu so mobilna banka, osebna spletna banka, poslovna spletna banka, za varno prijavo pa poskrbi Rekono račun.

Digitalne poti do bankeDigitalne poti do banke

Dobra banka

Dobri banki ljudje zaupajo.

Najboljši banki zaupajo najbolj.
Že osmo leto Slovenci najbolj zaupajo DH. Spoznajmo se!

Kje je najbližja poslovalnica?