DH Mobilni
Mobilna banka
Odpri
Pojdi na glavno vsebino

Poslovni računi in kartice

Ste sveži podjetnik? Podjetje, zavod, zveza, društvo ali sindikat? Izberite najboljše zase.

Želim odpreti poslovni račun

Poslovni računi in karticePoslovni računi in kartice

Poslovni račun

Poslovni račun

Brezskrbno vodenje sredstev v domači in tujih valutah, domača in čezmejna plačila, brezplačna poslovna debetna kartica in podpora razvejane mreže poslovalnic ter usposobljenega kontaktnega centra.

Več o poslovnem računuKje odprem poslovni račun?

Kreditna kartica

Omogoča plačila tudi brez sredstev na računu, v okviru limita. Mesečna bremenitev je lahko prilagodljiva in na izbrani datum. Idealna za pooblaščene osebe, ki plačujejo ali dvigujejo sredstva v imenu pravne osebe.

Več o kreditni karticiKje naročim kreditno kartico?


 

Debetna kartica

Prejmete jo ob odprtju poslovnega računa. Poleg dviga na bankomatu omogoča varno plačevanje v prodajalni, preko spleta ali mobilne naprave. Vsaka transakcija je vezana na stanje na računu in ga nemudoma bremeni. Ima vzpostavljen varnostni limit porabe.

Več o debetni kartici


Je dozorel čas,
da se preselite k nam?

Smo priljubljena izbira za vse, ki iščete odlične pogoje poslovanja ter hitro, strokovno in prijazno obravnavo. Potrebujete le osebni dokument in davčno številko, nato pa vse uredimo namesto vas v najbližji poslovalnici.

Kje je najbližja poslovalnica?


Najhitrejše poti do banke so digitalne.

V DH imamo radi ravnotežje: na eni strani zelo oseben pristop, tako v poslovalnicah kot kontaktnem centru, na drugi pa napredna digitalna orodja za hitro in varno plačevanje ter nadzor na daljavo. Tu so mobilna banka, osebna spletna banka, poslovna spletna banka, za varno prijavo pa poskrbi Rekono račun.

Digitalne poti do bankeDigitalne poti do banke