DH Mobilni
Mobilna banka
Odpri
Pojdi na glavno vsebino

Flik POS za trgovce

Plačilo v trenutku. Od kogarkoli.
24 ur na dan. Denar na računu takoj.

Prijava

Flik POS

Plačilo, prejeto takoj.

Flik POS mobilna aplikacija je namenjena trgovcem, gostincem, obrtnikom oziroma vsem pravnim osebam, ki na prodajnem mestu sprejemate plačila strank.

Uporaba je enostavna. Po vnosu zneska v aplikacijo ta generira QR kodo, ki jo skenira plačnik. Po plačilu se denar nemudoma nakaže na vaš poslovni račun, Flik POS mobilna aplikacija pa prikaže obvestilo o uspešnem plačilu.

Vse dni v tednu. 24 ur na dan. Brez fiksnih mesečnih stroškov in stroškov priklopa. Novo stanje na računu je razpoložljivo takoj.

Prijava

Kako uporabljam Flik POS?


Kako aktiviram storitev?

Izpolnite in pošljite spletni obrazec s klikom na spodnji gumb:

Prijava

Poklical vas bo svetovalec hranilnice in vas povabil v izbrano poslovno enoto na podpis pogodbe, kjer boste prejeli tudi vse potrebne informacije.

Doma ob kavi izvedete namestitev in aktivacijo Flik POS mobilne aplikacije. Pri tem si lahko pomagate s prikazom postopka spodaj.


Kako registriram Flik POS?


Prijava

Ko izpolnite spodnji obrazec, bomo v najkrajšem času uredili vse potrebno za uporabo Flik POS.

Z oddajo sporočila izjavljam, da sem se seznanil z vsebino Splošnih informacij o varstvu osebnih podatkov, ki vsebuje podrobnejše informacije o tem, kako Delavska hranilnica d.d. Ljubljana ravna z osebnimi podatki.


Je dozorel čas,
da se preselite k nam?

Smo priljubljena izbira za vse, ki iščete odlične pogoje poslovanja ter hitro, strokovno in prijazno obravnavo. Potrebujete le osebni dokument in davčno številko, nato pa vse uredimo namesto vas v najbližji poslovalnici.

Kje je najbližja poslovalnica?


Najhitrejše poti do banke so digitalne.

V DH imamo radi ravnotežje: na eni strani zelo oseben pristop, tako v poslovalnicah kot kontaktnem centru, na drugi pa napredna digitalna orodja za hitro in varno plačevanje ter nadzor na daljavo. Tu so mobilna banka, osebna spletna banka, poslovna spletna banka, za varno prijavo pa poskrbi Rekono račun.

Digitalne poti do bankeDigitalne poti do banke

Dobra banka

Dobri banki ljudje zaupajo.

Najboljši banki zaupajo najbolj.
Že osmo leto Slovenci najbolj zaupajo DH. Spoznajmo se!

Kje je najbližja poslovalnica?