DH Denarnik
Mobilna denarnica
Odpri
Pojdi na glavno vsebino

Rekono račun

Zanesljivo preverjanje, da ste vi zares vi. Brezplačno.
Osebno in varno do vseh aplikacij, kjerkoli in kadarkoli.

Kontaktni center

Rekono račun

Kaj je Rekono račun?

Rekono račun je vaša elektronska identiteta, ki zagotavlja, da lahko le vi vstopate v vašo spletno banko DH Osebni in DH Poslovni, mobilno banko DH Mobilni in mobilno denarnico DH Denarnik.

Za najbolj udobno in varno uporabo si prenesite aplikacijo Rekono OnePass, ki omogoča lažji in hitrejši dostop do vašega Rekono računa z uporabo potisnih obvestil:

Na voljo v Google Play
Na voljo v Google Play
Prenos iz App Store
Prenos iz App Store
Prenesite iz App Gallery
Prenesite iz App Gallery

Rekono račun je oseben.

Rekono račun je vezan na vas osebno. Tudi če imate več podjetij in na vsakem več aplikacij, do vseh dostopate z enim in samo svojim Rekono računom.


Rekono račun je udoben.

 • Ne potrebujete več digitalnega certifikata.
  Rekono je sodobnejša rešitev, s katero lahko do spletne banke dostopate s praktično katerekoli naprave.
 • En ključ do vseh aplikacij DH.
  Z enim uporabniškim računom se registrirate ali vstopate v spletno banko, mobilno banko in mobilno denarnico.
 • Dostop tudi do drugih ponudnikov.
  Rekono račun lahko uporabljate tudi pri drugih ponudnikih storitev (poštne storitve, distribucija električne energije ali zavarovalništvo).
 • Še udobnejša prihodnost.
  V prihodnje bo z Rekono računom možno tudi oddaljeno podpisovanje dokumentov. Tako boste vedno več poslov s hranilnico lahko opravili brez obiska poslovalnice.
 

Rekono račun je varen.

Storitvi Rekono zaupajo največja slovenska podjetja in njihove stranke. V preteklosti smo se na spletu identificirali z e-naslovi, gesli, številko kreditne kartice in podobnimi podatki, ki smo jih vpisovali vsepovsod po spletnih straneh. Zdaj je vse shranjeno in varovano le v sistemu Rekono, z uporabo močnih kriptografskih algoritmov in strojnih varnostnih modulov. Vsi varnostno občutljivi podatki so varovani s kriptografskimi algoritmi, kot so zgoščevalne funkcije (SHA-256 ali močnejši), HMAC (zgoščevalna funkcija, overjena s simetričnim ključem dolžine 256 bitov) in šifriranje z uporabo simetričnih ključev AES 256. Vse operacije s kriptografskimi ključi se izvajajo v strojnih varnostnih modulih.

Kako ustvarim Rekono račun?

Ustvarite ga ob prvem dostopu do ene od aplikacij:

Pomembno: Ko ustvarjate Rekono račun, boste povabljeni, da vpišete zadnjih 6 številk PAN številke vaše kartice in PIN številko, ki pripada tej kartici. Postopku lahko zaupate (ne Delavska hranilnica ne njen partner Rekono si PAN in PIN številke ne zapomni oz. ne zapisuje), v primeru dodatnih vprašanj ali dilem smo vam na voljo na tel. št. 01 3000 200 ali na naslovu kontaktni.center@dh.si.

Kje lahko najdem PAN številko na kartici?

Poslovna debetna kartica
(sprednja stran)
Poslovna debetna kartica

Poslovna kreditna kartica
(sprednja stran)
Poslovna kreditna kartica


Je dozorel čas,
da se preselite k nam?

Smo priljubljena izbira za vse, ki iščete odlične pogoje poslovanja ter hitro, strokovno in prijazno obravnavo. Potrebujete le osebni dokument in davčno številko, nato pa vse uredimo namesto vas v najbližji poslovalnici.

Kje je najbližja poslovalnica?


Najhitrejše poti do banke so digitalne.

V DH imamo radi ravnotežje: na eni strani zelo oseben pristop, tako v poslovalnicah kot kontaktnem centru, na drugi pa napredna digitalna orodja za hitro in varno plačevanje ter nadzor na daljavo. Tu so mobilna banka, osebna spletna banka, poslovna spletna banka, za varno prijavo pa poskrbi Rekono račun.

Digitalne poti do bankeDigitalne poti do banke

Dobra banka

Dobri banki ljudje zaupajo.

Najboljši banki zaupajo najbolj.
Že osmo leto Slovenci najbolj zaupajo DH. Spoznajmo se!

Kje je najbližja poslovalnica?