DH Mobilni
Mobilna banka
Odpri
Pojdi na glavno vsebino

E-račun

Brez papirja. Brez napak. Brez arhiviranja.
Hitreje, ceneje in okolju prijazno.

Kontaktni center

E-račun

Za prejemnike

Prejemniki dobite račun v elektronski obliki preko spletne banke DH Poslovni, s čimer se izognete papirju in shranjevanju. Plačevanje je preprosto: ko v DH Poslovni prejmete obvestilo o prejetem e-računu, iz njega samodejno pripravite nalog za plačilo. Opravljeno! Ob izvozu v računovodski program ga lahko avtomatsko knjižite.

Za več informacij o tem, kako se prijaviti na prejem e-računov, pokličite na Kontaktni center.

Za izdajatelje

Izdajatelji pripravite e-račun v katerikoli aplikaciji za pripravo e-računov, ali pa ga ročno vnesete v spletni banki DH Poslovni ali DH Poslovni HAL. Vedno dobite povratno informacijo o uspešni ali neuspešni dostavi računa prejemniku.

Vaš kupec se mora predhodno strinjati, da želi prejemati e-račun. To najlažje naredi preko svoje e-banke, kjer odda prijavo na e-račun določenega izdajatelja, na primer vas. Nato boste v svoji e-banki prejeli kupčevo e-prijavo in ga aktivirali kot svojega novega prejemnika e-računov.

Za več informacij o tem, kako se prijaviti na izdajo e-računov, pokličite na Kontaktni center.


Je dozorel čas,
da se preselite k nam?

Smo priljubljena izbira za vse, ki iščete odlične pogoje poslovanja ter hitro, strokovno in prijazno obravnavo. Potrebujete le osebni dokument in davčno številko, nato pa vse uredimo namesto vas v najbližji poslovalnici.

Kje je najbližja poslovalnica?


Najhitrejše poti do banke so digitalne.

V DH imamo radi ravnotežje: na eni strani zelo oseben pristop, tako v poslovalnicah kot kontaktnem centru, na drugi pa napredna digitalna orodja za hitro in varno plačevanje ter nadzor na daljavo. Tu so mobilna banka, osebna spletna banka, poslovna spletna banka, za varno prijavo pa poskrbi Rekono račun.

Digitalne poti do bankeDigitalne poti do banke

Dobra banka

Dobri banki ljudje zaupajo.

Najboljši banki zaupajo najbolj.
Že osmo leto Slovenci najbolj zaupajo DH. Spoznajmo se!

Kje je najbližja poslovalnica?