DH Denarnik
Mobilna denarnica
Odpri
Pojdi na glavno vsebino

Flik spletna plačila

Za spletne ali mobilne aplikacije.
Denar na računu takoj.

Prijava

Flik spletna plačila

Plačilo, prejeto takoj.

Flik POS mobilna aplikacija je namenjena trgovcem, ki sprejemate plačila za svoje storitve ali blago v svojih spletnih trgovinah ali mobilnih aplikacijah.

Uporaba je izjemno enostavna in prijazna. Omogoča tudi takojšnje vračilo sredstev v primeru preklica naročila ("Flik refund").

Integracija Flik plačilne platforme v vašo spletno trgovino vam omogoča sprejemanje takojšnjih plačil Flik. Tako dosežete več kot 350.000 uporabnikov, ki že danes plačujejo s Flikom.

Novo stanje na računu je razpoložljivo takoj. Vse dni v tednu. 24 ur na dan. Brez fiksnih mesečnih stroškov in stroškov priklopa.

Prijava

Kako aktiviram storitev?

Izpolnite in pošljite spletni obrazec.

Poklical vas bo svetovalec hranilnice. Zaupal vam bo vsa potrebna navodila za integracijo Flika na vašo spletno trgovino ali mobilno aplikacijo.

Z oddajo sporočila izjavljam, da sem se seznanil z vsebino Splošnih informacij o varstvu osebnih podatkov, ki vsebuje podrobnejše informacije o tem, kako Delavska hranilnica d.d. Ljubljana ravna z osebnimi podatki.


Je dozorel čas,
da se preselite k nam?

Smo priljubljena izbira za vse, ki iščete odlične pogoje poslovanja ter hitro, strokovno in prijazno obravnavo. Potrebujete le osebni dokument in davčno številko, nato pa vse uredimo namesto vas v najbližji poslovalnici.

Kje je najbližja poslovalnica?


Najhitrejše poti do banke so digitalne.

V DH imamo radi ravnotežje: na eni strani zelo oseben pristop, tako v poslovalnicah kot kontaktnem centru, na drugi pa napredna digitalna orodja za hitro in varno plačevanje ter nadzor na daljavo. Tu so mobilna banka, osebna spletna banka, poslovna spletna banka, za varno prijavo pa poskrbi Rekono račun.

Digitalne poti do bankeDigitalne poti do banke

Dobra banka

Dobri banki ljudje zaupajo.

Najboljši banki zaupajo najbolj.
Že osmo leto Slovenci najbolj zaupajo DH. Spoznajmo se!

Kje je najbližja poslovalnica?