DH Mobilni
Mobilna banka
Odpri
Pojdi na glavno vsebino

Dodatno pokojninsko zavarovanje

Varčujte za dodatno pokojnino že danes in tudi po upokojitvi ohranite kakovost svojega življenja.

Kontaktni center

Dodatno pokojninsko zavarovanje

Zakaj dodatno pokojninsko zavarovanje pri DH?

Z dodatnim pokojninskim zavarovanjem varčujete za svojo prihodnost, saj so prihranki namenjeni času po vaši upokojitvi, ko se vam privarčevana sredstva izplačujejo v obliki rednih dohodkov – rent.

Pomembno je, da z varčevanjem začnete takoj, ko se zaposlite, saj je v tem primeru varčevanje za vas najbolj donosno. Višino vplačil določite sami in jo lahko kadarkoli spremenite. Varčevanje lahko brez dodatnih stroškov začasno prekinete in ga ponovno obnovite, ko vam prihodki to omogočajo.

Poleg tega je dodatno pokojninsko zavarovanje edina oblika varčevanja, pri kateri ste upravičeni do posebne davčne olajšave in zato nižje dohodnine.

Delavska hranilnica kot zastopnik pri trženju sodeluje z Modro zavarovalnico.

Modra zavarovalnica

INFORMATIVNI IZRAČUN

Koliko bom
privarčeval/a?

Informativni izračun vam bo prikazal informacijo o pričakovani višini rente na podlagi višine mesečne premije in vaše starosti.

Izračun je zgolj informativne narave, zato ni zavezujoč. Vaš svetovalec v poslovalnici bo lahko upošteval več podatkov in vam pripravil natančnejši izračun.

Kje je najbližja poslovalnica?

30 €
150 €
18 let
65 let
Izračun kreditne sposobnosti

Kako do zavarovanja?

Za sklenitev zavarovanja potrebujete le veljaven osebni dokument (osebno izkaznico ali potni list) in davčno številko. Za sklenitev zavarovanja se oglasite v najbližji poslovalnici, kjer bomo uredili vse potrebno.

Kje je najbližja poslovalnica?

Kako zamenjati banko?
Enostavno.

Je dozorel čas, da se preselite k nam? Smo priljubljena izbira za vse, ki iščete odlične pogoje poslovanja ter hitro, strokovno in prijazno obravnavo. Potrebujete le osebni dokument in davčno številko, nato pa vse uredimo namesto vas v najbližji poslovalnici.

Kje je najbližja poslovalnica?


Najhitrejše poti do banke so digitalne.

V DH imamo radi ravnotežje: na eni strani zelo oseben pristop, tako v poslovalnicah kot kontaktnem centru, na drugi pa napredna digitalna orodja za hitro in varno plačevanje ter nadzor na daljavo. Tu so mobilna banka, osebna spletna banka, poslovna spletna banka, za varno prijavo pa poskrbi Rekono račun.

Digitalne poti do bankeDigitalne poti do banke

Dobra banka

Dobri banki ljudje zaupajo.

Najboljši banki zaupajo najbolj.
Že osmo leto Slovenci najbolj zaupajo DH. Spoznajmo se!

Kje je najbližja poslovalnica?