DH Mobilni
Mobilna banka
Odpri
Pojdi na glavno vsebino

Zavarovanje ob najemu kredita

Zavarujte sebe in bližnje pred nevarnostjo, da ne bi bili zmožni odplačevati kredita.

Kontaktni center

Zavarovanje ob najemu kredita

Zakaj zavarovanje ob najemu kredita?

Smrt, invalidnost in bolezen so lahko razlogi za trajno ali začasno nezmožnost odplačevanja kredita. Zavarujmo bližnje in sebe pred tovrstnimi težavami. Možnosti je veliko. Delavska hranilnica kot zastopnik pri trženju sodeluje z zavarovalnicami Triglav, Generali in Sava, zato lahko najdemo najprimernejše zavarovanje za vas.

Zavarovalnica TriglavZavarovalnica GeneraliZavarovalnica Sava

Kaj so prednosti posameznih zavarovanj?

Vsem je skupno, da krijejo vsakršno smrt (zaradi nezgode ali bolezni), lahko pa se zavarujete še za dodatne nevarnosti, kot so hude bolezni, invalidnost in druge posledice nezgod.

Strokovnjak DH vam bo pomagal izbrati pravo zavarovanje. Nekaj posebnosti v razmislek:

  • Zavarovanje BNI zavarovalnice Triglav zavaruje plačevanje kreditnih obrokov, če izgubite zaposlitev ali zaradi bolezni dalj časa ne more opravljati svojega dela, dodamo pa lahko še nezgodno invalidnost in nezgodno smrt ter naravno smrt. Zavarovanje krije 6 ali pa 12 kreditnih obrokov (odločite se sami).
  • Skupinsko življenjsko zavarovanje kreditojemalcev zavarovalnice Sava je skupinsko zavarovanje, ki ponuja posebej ugodne premije starejšim od 50 let.
  • Riziko življenjsko zavarovanje zavarovalnice Sava omogoča daljšo pristopno starost (do 75 let) in starost ob izteku (v letu, ko stranka dopolni 80 let).
  • Zavarovanje Moj življenjski kasko zavarovalnice Generali nudi kombinacijo padajočih in konstantnih zavarovalnih vsot, hkrati pa še zanimiva dodatna kritja.
  • Zavarovanje Življenjski krog 2 zavarovalnice Triglav ponuja možnost zavarovanja dveh oseb (vzajemno zavarovanje), nudi odlična dodatna kritja in je edino življenjsko zavarovanje v Sloveniji, ki krije tudi novodobne psihične bolezni, kot so depresija, izgorelost in podobne.

Oglasite se v najbližji poslovalnici, da skupaj izberemo najprimernejše zavarovanje.

Kako do zavarovanja?

Za sklenitev zavarovanja potrebujete le veljaven osebni dokument (osebno izkaznico ali potni list) in davčno številko. Oglasite se v najbližji poslovalnici, kjer bomo uredili vse potrebno.

Kje je najbližja poslovalnica?Kontaktni center

Kako zamenjati banko?
Enostavno.

Je dozorel čas, da se preselite k nam? Smo priljubljena izbira za vse, ki iščete odlične pogoje poslovanja ter hitro, strokovno in prijazno obravnavo. Potrebujete le osebni dokument in davčno številko, nato pa vse uredimo namesto vas v najbližji poslovalnici.

Kje je najbližja poslovalnica?


Najhitrejše poti do banke so digitalne.

V DH imamo radi ravnotežje: na eni strani zelo oseben pristop, tako v poslovalnicah kot kontaktnem centru, na drugi pa napredna digitalna orodja za hitro in varno plačevanje ter nadzor na daljavo. Tu so mobilna banka, osebna spletna banka, poslovna spletna banka, za varno prijavo pa poskrbi Rekono račun.

Digitalne poti do bankeDigitalne poti do banke

Dobra banka

Dobri banki ljudje zaupajo.

Najboljši banki zaupajo najbolj.
Že osmo leto Slovenci najbolj zaupajo DH. Spoznajmo se!

Kje je najbližja poslovalnica?