DH Mobilni
Mobilna banka
Odpri
Pojdi na glavno vsebino

Vzajemni skladi

Najenostavnejši način, kako postanete vlagatelj.
Razpršeno tveganje, vedno unovčljivi prihranki.

Želim varčevati v skladih

Vzajemni skladi

Zakaj vzajemni skladi?

Z vzajemnimi skladi lahko vsak postane vlagatelj. Ker sklade upravljajo strokovnjaki, znanje ni potrebno. Ker so naložbe razpršene med različnimi finančnimi instrumenti, je tveganje majhno. Vsa sredstva so vedno na voljo. Delavska hranilnica kot zastopnik pri trženju sodeluje z družbo Triglav Skladi.

Triglav Skladi

Kaj vse mi omogočajo?

  • razpršenost naložb in manjše tveganje, ker se sredstva razporejajo med različne naložbe in tipe naložb, kot so delnice, obveznice in drugi finančni instrumenti
  • donosnost, ki je praviloma višja od donosnosti bančnih vlog, sicer pa odvisno od izbire sklada
  • sredstva upravljajo strokovno usposobljeni in izkušeni upravljavci premoženja
  • vplačila in izplačila, ki so možna v poljubni višini in v poljubnih obdobjih
  • možnost, da kadarkoli unovčim svoje prihranke
  • neobdavčen prehod med skladi v okviru Krovnega sklada, davčna obveznost nastopi šele ob izplačilu sredstev iz Krovnega sklada
  • dnevni pregled vrednosti premoženja (vrednost enote premoženja se izračunava in objavlja dnevno)

Kako nakažem sredstva v sklade?

V poslovalnici Delavske hranilnice podpišete pristopno izjavo in opravite prvo vplačilo.
Naslednja vplačila lahko izvedete brez obiska poslovalnice, zgolj z nakazilom v vzajemni sklad ali preko mobilne oziroma spletne aplikacije Triglav Skladi.

Kako spremljam vrednost naložb?

Svoje naložbe lahko spremljate preko mobilne aplikacije Triglav Skladi ali spletne aplikacije Moj račun.

Kako uredim izplačilo sredstev?

Zahtevek za izplačilo lahko podate v izbrani poslovalnici hranilnice ali v spletni aplikaciji Moj račun. V tem primeru potrebujete veljavno digitalno potrdilo. Denar na osebnem računu lahko pričakujete najkasneje v 7 delovnih dneh od podanega zahtevka.

Kako varčevati v skladih?

Za sklenitev varčevanja preko vzajemnih skladov potrebujete le veljaven osebni dokument (osebno izkaznico ali potni list), davčno številko ter številko osebnega računa. Oglasite se v najbližji poslovalnici, kjer bomo uredili vse potrebno za začetek varčevanja.

Kje je najbližja poslovalnica?

Delavska hranilnica d.d. Ljubljana opravlja storitve trženja investicijskih kuponov podskladov Krovnega sklada Triglav vzajemni skladi. Naložba v vzajemne sklade je zaradi svojih lastnosti povezana s tveganjem in je njena vrednost odvisna od nihanj na finančnih trgih, na katera hranilnica ali upravljavec vzajemnih skladov nimata vpliva. Pretekli donosi niso kazalnik prihodnjih donosov, zato je lahko prihodnja vrednost vplačil tudi nižja od izhodiščne. Več informacij vam je na voljo na spletnem mestu: https://www.triglavskladi.si/pravno-obvestilo.


Kako zamenjati banko?
Enostavno.

Je dozorel čas, da se preselite k nam? Smo priljubljena izbira za vse, ki iščete odlične pogoje poslovanja ter hitro, strokovno in prijazno obravnavo. Potrebujete le osebni dokument in davčno številko, nato pa vse uredimo namesto vas v najbližji poslovalnici.

Kje je najbližja poslovalnica?


Najhitrejše poti do banke so digitalne.

V DH imamo radi ravnotežje: na eni strani zelo oseben pristop, tako v poslovalnicah kot kontaktnem centru, na drugi pa napredna digitalna orodja za hitro in varno plačevanje ter nadzor na daljavo. Tu so mobilna banka, osebna spletna banka, poslovna spletna banka, za varno prijavo pa poskrbi Rekono račun.

Digitalne poti do bankeDigitalne poti do banke

Dobra banka

Dobri banki ljudje zaupajo.

Najboljši banki zaupajo najbolj.
Že osmo leto Slovenci najbolj zaupajo DH. Spoznajmo se!

Kje je najbližja poslovalnica?