DH Denarnik
Mobilna denarnica
Odpri

Obveščamo vas, da bo zaradi rednih vzdrževalnih del, ki bodo potekala v petek, 19. 7.2024, po 21.00 uri moteno delovanje spletnih in mobilnih bank. Opravičujemo se vam za morebitne nevšečnosti in se zahvaljujemo za razumevanje.

Pojdi na glavno vsebino

Obročna varčevanja

Iz malega zraste veliko:
nova oprema, avtomobil, renta ali dodatna pokojnina.

Kontaktni center

Obročno varčevanje

To je kratkoročno obročno varčevanje za stranke, ki imate v hranilnici odprt osebni račun, na katerega redno prejemate plačo ali pokojnino. Vsakomesečni enaki pologi lahko služijo za kritje nepredvidenih stroškov, nakup avtomobila ali druge opreme za dom in družino.

Minimalni mesečni polog znaša 25,00 EUR.

Naredite si informativni izračun

25 €
1.000 €
1 leto
5 let
Izračun kreditne sposobnosti

Rentno varčevanje

To je srednjeročno obročno varčevanje za stranke, ki imate v hranilnici odprt osebni račun, na katerega redno prejemate plačo ali pokojnino. Vsakomesečni enaki pologi se obrestujejo do največ 15 let, nato pa izplačajo v enkratnem znesku ali v poljubnem številu rent.

Minimalni mesečni polog znaša 25,00 EUR. Doba varčevanja je od 5 do 15 let. Izplačilo je enkratno ali rente po dogovoru.

Naredite si informativni izračun

25 €
1.000 €
5 let
15 let
Izračun kreditne sposobnosti

Pokojninsko varčevanje

Delavska hranilnica je prva banka v Sloveniji, ki je uvedla pokojninsko varčevanje. To je dolgoročno obročno varčevanje za vse, ki si želite zagotoviti dodatno pokojnino in dostojno starost, sklenete pa ga lahko stranke, ki imate v hranilnici odprt osebni račun, na katerega redno prejemate plačo ali pokojnino.

Varčujete ves čas delovne dobe, sredstva pa so pogodbeno vezana do vašega dopolnjenega 65. leta starosti.

Mesečni polog znaša najmanj 25 EUR in največ 300 EUR.

Privarčevana sredstva se vam iz pokojninskega računa lahko izplačajo na več načinov: v celoti ob zaključku varčevanja, v dogovorjenem številu pokojninskih rent ali v kombinaciji obojega.

Za vas ni nobenih stroškov ali provizij. Varčevanje spada v jamstveno shemo bank in hranilnic, ni pa ga mogoče uveljaviti kot posebno davčno olajšavo pri letnem izračunu dohodnine.

Naredite si informativni izračun

25 €
300 €
181
480
Izračun kreditne sposobnosti

Kako do pokojninskega varčevanja?

Oglasite se v najbližji poslovalnici. Prijazni svetovalci bodo vse uredili za vas.

Kje je najbližja poslovalnica?


Kako zamenjati banko?
Enostavno.

Je dozorel čas, da se preselite k nam? Smo priljubljena izbira za vse, ki iščete odlične pogoje poslovanja ter hitro, strokovno in prijazno obravnavo. Potrebujete le osebni dokument in davčno številko, nato pa vse uredimo namesto vas v najbližji poslovalnici.

Kje je najbližja poslovalnica?


Najhitrejše poti do banke so digitalne.

V DH imamo radi ravnotežje: na eni strani zelo oseben pristop, tako v poslovalnicah kot kontaktnem centru, na drugi pa napredna digitalna orodja za hitro in varno plačevanje ter nadzor na daljavo. Tu so mobilna banka, osebna spletna banka, poslovna spletna banka, za varno prijavo pa poskrbi Rekono račun.

Digitalne poti do bankeDigitalne poti do banke

Dobra banka

Dobri banki ljudje zaupajo.

Najboljši banki zaupajo najbolj.
Že osmo leto Slovenci najbolj zaupajo DH. Spoznajmo se!

Kje je najbližja poslovalnica?