DH Mobilni
Mobilna banka
Odpri
Pojdi na glavno vsebino

Plačilne kartice

Najširše sprejete kartice na svetu.
Varne in zanesljive na spletu ali v trgovini.

Primerjava kartic

Kako do svoje kartice?

Kreditna kartica

Kartico lahko naročite preko sporočil v spletni banki DH Osebni, s klicem na številko 01 3000 200 ali osebno v poslovalnici.

Predplačniška kartica

Kartico pridobite ob odprtju predplačniškega računa ali osebno v poslovalnici.

Debetna kartica

Kartico pridobite pri odprtju osebnega računa,
lahko pa jo naročite preko sporočil v spletni banki DH Osebni, s klicem na številko 01 3000 200 ali osebno v poslovalnici.

Za dodatne informacije nam posredujte elektronsko sporočilo na
kontaktni.center@dh.si ali nas pokličite na številko 01 3000 200.

Primerjajte in izberite

  Klasična kreditna kartica
Klasična
kreditna kartica
Zlata kreditna kartica
Zlata
kreditna kartica
Predplačniška kartica
Predplačniška
kartica
Poraba V okviru mesečnega limita neodvisno od stanja na računu V okviru mesečnega limita neodvisno od stanja na računu V okviru stanja na predplačniškem računu, največ 5.000 €
Plačilo obveznosti Enkrat mesečno
(8., 18. ali 28. dan v mesecu)
Enkrat mesečno
(8., 18. ali 28. dan v mesecu)
 
Nakupi na obroke      
Spletno nakupovanje      
Varnostni SMS      
Dodatna družinska kartica      
Letna članarina 14,50 € 32,50 €  

Praktično nakupovanje s kartico

Praktično

 • Plačevanje doma in v tujini na prodajnih mestih z oznako Mastercard.
 • Nakupovanje in plačevanje preko spleta.
 • Dvigovanje gotovine na bankomatih.
 • Nadzor in upravljanje kartic v mobilni denarnici DH Denarnik.
 • Kupovanje na obroke s kreditno kartico – doma, po svetu in na spletu. Za plačilo na obroke morate imeti vklopljena SMS-sporočila (0,95 EUR/mesec). Nakup je lahko razdeljen na 2 do 12 mesečnih obrokov v višini razpoložljivega limita na kartici, vendar v najvišjem znesku 2.500 EUR. Najnižji znesek nakupa je 50 EUR, nakup na obroke je brez obresti ali dodatnih stroškov, druga dokumentacija ali dogovori s trgovci niso potrebni. Po plačilu prejmete SMS sporočilo z navodili in možnostjo razdelitve nakupa na 2 do 12 obrokov.

Hitro in varno

 • Brezstično plačevanje na vseh prodajnih mestih z brezstičnim znakom. Pri nakupih do 50 EUR kartico zgolj prislonite in plačate hitro, varno in enostavno (meja se lahko razlikuje glede na državo).
 • Nadzor, upravljanje kartice in dodatno potrjevanje spletnih plačil v mobilni denarnici DH Denarnik.
 • Prenos podatkov med transakcijo je kodiran, posebna zaščita pa zagotavlja, da je transakcija izvedena le enkrat, četudi kartico prislonite večkrat.
 • Brezstične kartice nikoli ne izpustite iz rok. Ob prisotnosti večjega števila brezstičnih kartic je potrebno kartico približati POS terminalu na manj kot dva centimetra.
 • Po več zaporednih nakupih brez vnosa PIN številke je treba izvesti stično plačilo z vnosom PIN številke (velja za Slovenijo, ne glede na znesek transakcije).
 • Z vklopljeno funkcijo Varnostni SMS prejmete znesek, datum in uro transakcije, naziv prodajnega mesta ali bankomata in zadnje štiri številke kartice, s katero je bila transakcija opravljena.
 • Kartico in izbrane osebne predmete lahko tudi zavarujete.

Enostavno zaklepanje izgubljene kartice

Kako ravnam v primeru izgube kartice?

V mobilni denarnici DH Denarnik lahko svojo kartico takoj zaklenete in onemogočite plačevanje z njo. To je še posebej priročno takrat, ko ugotovite, da ste kartico zgolj založili. Ko jo najdete, jo v DH Denarniku preprosto odklenete in nemoteno uporabljate dalje.

Če DH Denarnika ne uporabljate, prekličite svojo kartico na številki 01 583 41 83 (kadarkoli, 365 dni/leto). Na to številko sporočite tudi, če sumite na zlorabo, krajo ali razkritje PIN kode nepooblaščeni osebi.

Če nimate možnosti poklicati, se nemudoma oglasite v naši najbližji poslovalnici in bomo to uredili za vas. Drugače pa je telefonsko prijavo blokade treba pisno potrditi v matični bančni poslovalnici v petih delovnih dneh od prijave.

Kje je najbližja poslovalnica?

Kako zamenjati banko?
Enostavno.

Je dozorel čas, da se preselite k nam? Smo priljubljena izbira za vse, ki iščete odlične pogoje poslovanja ter hitro, strokovno in prijazno obravnavo. Potrebujete le osebni dokument in davčno številko, nato pa vse uredimo namesto vas v najbližji poslovalnici.

Kje je najbližja poslovalnica?


Najhitrejše poti do banke so digitalne.

V DH imamo radi ravnotežje: na eni strani zelo oseben pristop, tako v poslovalnicah kot kontaktnem centru, na drugi pa napredna digitalna orodja za hitro in varno plačevanje ter nadzor na daljavo. Tu so mobilna banka, osebna spletna banka, poslovna spletna banka, za varno prijavo pa poskrbi Rekono račun.

Digitalne poti do bankeDigitalne poti do banke

Dobra banka

Dobri banki ljudje zaupajo.

Najboljši banki zaupajo najbolj.
Že osmo leto Slovenci najbolj zaupajo DH. Spoznajmo se!

Kje je najbližja poslovalnica?