DH Denarnik
Mobilna denarnica
Odpri
Pojdi na glavno vsebino

Napoved sprememb Tarife za fizične osebe in SP za vodenje transakcijskega računa

26. 02. 2024

Spoštovane stranke,

obveščamo vas, da s 1. 3. 2024 stopajo v veljavo nova Tarifa za fizične osebe in Splošni pogoji za vodenje transakcijskega računa.

Znižali smo ceno paketov Napredni in dodatno obogatili naše paketne račune:

Paket Enostavni in Enostavni+ Paket Napredni in Napredni+ Paket Brezskrbni in Brezskrbni+
dodali smo kreditno kartico, z možnostjo nakupa na obroke namesto navadne kartice boste po novem prejeli zlato debetno in kreditno kartico, z možnostjo nakupa na obroke dodali smo storitev DH Svetovalec, kjer smo strankam na voljo za svetovanje in pomoč
  povečali smo število plačilnih nalogov do 50.000 EUR, iz 5 na neomejeno dodali smo Info SMS-e za obveščanje o prilivih in odlivih
  dodali smo Info SMS-e za obveščanje o prilivih in odlivih  
  mesečno vodenje paketov smo za obstoječe in nove stranke znižali za 1 EUR  

Za mlade do 35. leta smo uvedli Paket 35 - to je 35 % popust za kateregakoli od zgoraj navedenih paketov, s čemer želimo mladim zaposlenim pomagati na poti do uresničitve samostojnosti.

Zaradi stalnega višanja cen storitev pošiljanja SMS sporočil s strani operaterjev mobilnih omrežij, smo prilagodili cene storitev pošiljanja SMS sporočil. Storitvi Varnostni SMS in Info SMS sta sicer vključeni v pakete Napredni in Brezskrbni, medtem ko v paketih Enostavni strankam zagotavljamo prejemanje storitve Varnostni SMS. Spremenjene cene za pošiljanje sporočil veljajo od 1. 5. 2024.

Napoved sprememb Tarife za FO

Splošni pogoji z označenimi spremembami

Prijazen pozdrav, DH d.d.